• Könyvvezetési szolgáltatás

Teljeskörű könyvelési szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére. Vállaljuk egyéni vállalkozók és őstermelők könyvvezetését jellemzően az egyszeres könyvvitel szabályai szerint, illetve cégek, civil szervezetek könyvelését a kettős könyvvitel szerint. A teljeskörűség jellemzően abból fakad, hogy a vállalkozások munkavállalói részére elkészítjük a bérszámfejtést, a törvényi határidők figyelembevételével megcsinájuk és benyújtjuk a bevallásokat valamint az üzleti év végével az ügyvezetés közreműködésével abszolváljuk a beszámolási kötelezettséget. Nyitottak vagyunk a kontrolling feladatok elősegítése érdekében ügyfeleink kérése szerint gazdálkodási, pénzügyi, munkaügyi riportokat készíteni a vállalkozásaik belsőfolyamatainak feltérképezése, megismerése, ellenőrzése céljából.

  • Bérszámfejtés

A munkajogi szabályok szerint vállaljuk vállalkozásának bérszámfejtési feladatainak ellátását. A havi munkaügyi dokumentációt tárgyidőszakot követően a bérfizetés előtt ésszerű időben ügyfeleink részére bocsájtjuk, hogy jól tervezhető legyen a bér és azok adóinak, járulékainak fizetése. Szükség esetén a rendelkezésünkre álló dokumentumtárból munkaügyi iratmintákkal segítjük ügyfeleinket, hogy elősegítsük a jogszabályi előírásoknak való megfelelést.

  • Bevallás készítés

Elkészítjük vállalkozása számára a szükséges bevallásokat a törvényi határidők figyelembevételével. Vállaljuk eseti jelleggel magánszemélyek éves személyi jövedelemadó bevallását is.

  • Tanácsadás

A vállalkozások élete a folyamatos változásról szól. Ezek lehetnek a vállalkozás összetételéből fakadó változások, egy új adószabálynak való megfelelés vagy egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése amelyek mind-mind számos kérdést vethetnek fel. Ilyenkor jól jön egy külső, objektív, pártatlan szemlélő, aki egy másik megvilágításba helyezi a felmerűlő problémát. Gyakorlatias, szakmai tanácsokkal segítjük ügyfeleinket a lehető legjobb megoldás megtalálásában.


Az alábbi kérdésekben fordulhatnak hozzánk:

  • Vállalkozás indítási tanácsadás
  • Adózási tanácsadás
  • Folyamatfejlesztési, folyamatmenedzsment tanácsadás