Családi vállalkozásunk nagy szakértelemmel és gyakorlattal nyújt teljeskörű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre és továbbképzésre, hiszen szakmánkban a naprakész informáltság az egyik legfontosabb tulajdonság. Elhivatottak vagyunk munkákkal kapcsolatban, mert ennél fogva tudunk professzionális szolgáltatást nyújtani.

Mi az amit mi fontosnak tartunk:

  • Elérhetőség

Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy ügyfeleink számára megközelíthetőek legyünk megtartva a munka és a magánelét egyensúlyát. Ennek érdekében a lehető legtöbb platformon elérhetőek vagyunk, hogy mindenki a számára legkényelmesebb csatornán tudja velünk felvenni a kapcsolatot. Szerencsére az informatika megkönnyíti a kapcsolattartást, így számos lehetőség áll rendelkezésünkre. Nyitottak vagyunk, hogy igényszerint az üzleti kommunikációt teljes mértékben a digitális térben bonyolítsuk, de nem zárkózunk el a személyes találkozóktól, hiszen ez az emberi kapcsolatok alapköve. Nélkülözhetetlen, hogy személyesen is ismerjük Ügyfeleinket, hiszen az általunk nyújtott szolgáltatáshoz elengedhetetlenül fontos a kölcsönös bizalom kiépítése.

  • Naprakész információk

Folyamatosan fejleszjük magunkat, hogy mindig naprakész információkkal szolgáljunk ügyfeleink számára, emellett új ismeretek megszerzését is fontosnak tartjuk, hogy bővíteni tudjuk szolgáltatásaink sorát. Az állandósulni látszó turbolens környezetben villámgyorsan változnak meg korábban örökérvényűnek képzelt tézisek. Nem állítjuk, hogy nálunk van a „bölcsek köve”, de minden felmerülő kérdésnek utána járunk, mert abból magunk is tanulni tudunk, illetve a többi ügyfél részére is hasznos információkkal szolgálhatunk.

  • Innováció

Az informatika világa robbanásszerűen fejlődik és ezzel együtt a mi szakmánk is átalakul. Sokszor előbb tudjuk, hogy ügyfelünk részére számlát állítottak ki, minthogy maga az ügyfél megkapná. Képesnek kell lennünk ezt a felgyorsult világot követni, és alkalmazkodni hozzá. Cégünk a hatékonyság figyelembevételével keresi az innovatív megoldásokat, és igyekszünk a törvényi keretek között a legmodernebb megoldásokat megtalálni. Ügyfeleink együttműködésével igyekszünk automatizálni folyamatainkat, amelyek gyorsítják az adatok feldolgozását és csökkentik a hibák lehetőségét, ennél fogva több idő marad kiegészítő feladatokra, mint az elemzés és tanácsadás.